Meet Nadia en Ramona Fransen: de creatieve zussen achter Studio Frenchie

Welkom bij Studio Frenchie!

Achter dit sprankelende merk staat het dynamische duo: Nadia en Ramona Fransen. Deze gepassioneerde zussen zijn niet alleen familie, maar ook beste vriendinnen. Samen zijn ze de drijvende kracht achter Studio Frenchie, dat in 2023 is opgericht.

Hun liefde voor creëren, fantaseren en uitproberen begon al op jonge leeftijd. Zo legde hun moeder dagelijks nieuwe creatieve projecten voor hen klaar: van boetseren en schilderen tot mozaïeken, sieraden rijgen en het maken van Barbie-kleertjes. En die passie voor creatie is sindsdien alleen maar gegroeid.

Naarmate ze ouder werden, volgden Nadia en Ramona elk hun unieke pad, maar hun liefde voor creatie bleef hen verbinden.

Ramona heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het opzetten van creatieve ondernemingen, waarbij ze altijd gefocust was op het ontwikkelen van nieuwe concepten met een unieke stijl. Daarnaast heeft Nadia haar sporen verdiend in de mode-industrie. Jarenlang heeft ze gewerkt bij diverse grote namen uit de branche, waarbij ze haar gevoel voor stijl en trends heeft aangescherpt. Daarbij heeft ze de kracht van kleur ontdekt en de impact die het kan hebben op iemands uitstraling en zelfvertrouwen.

De perfecte match was duidelijk. Met een gezamenlijke passie voor mode, kleur en styling, besloten de zussen hun talenten te bundelen en Studio Frenchie te lanceren. Het resultaat: een sieradenlijn speciaal voor de zelfverzekerde, kleurrijke fashionista die positief in het leven staat en verder durft te gaan dan de gebruikelijke basics.

Bij Studio Frenchie geloven we dat mode een avontuur moet zijn. Jezelf uiten met stijlvolle accenten die je persoonlijkheid weerspiegelen. Durf te stralen en geef de wereld kleur!

Studio Frenchie, for those who dare to play with color.